Esküvőszervező Tanfolyam a Facebook-on
Esküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező Tanfolyam

Bolacsek László
Vőfély

Bolacsek László - VőfélyTíz éves korában volt először kisvőfély hagyományos, vidéki "sátras" esküvőn. Immár tíz éve vállal hivatásosan is porondmesteri szereplést. Az elmúlt időszak alatt számtalan tapasztalattal gazdagodott, hiszen az ország minden táján megfordult, még a szomszédos országok magyar lakta területein is. Munkáját a mai kor igényeihez igazítja, így elsősorban "városi" vőfélyként tevékenykedik, de kérésre a hagyományokat hűen őrző, és a modern kor elvárásaihoz igazodó esküvők irányítását egyaránt vállalja, mint vőfély illetve ceremóniamester.

Civilben gimnáziumi tanárként dolgozik, ami garanciát jelent a megfelelő kapcsolatteremtésre, kommunikációra és az igényes előadásmódra egyaránt.

Referenciaként szolgál sokéves együttműködése Rátkai Tímeával, az "Esküvő lépésről lépésre" című könyv szerzőjével. Olyan hírességeknek dolgozott az esküvőin, mint pl.: Polyán Viktor vízilabdázó, Harsányi Gábor színművész leánya, Rajhona Ádám színművész keresztlánya. Végül büszkén említi a 2009. május 3-i esküvőt, ahol Rippel Ferenc világbajnok artista és Simó Vivien egybekelésénél lehetett jelen vőfélyként.

Emellett több éve foglalkozik az esküvői hagyományokkal és szokásokkal kapcsolatos ismeretek továbbításával is, hiszen előadóként leendő esküvőszervezők és művelődésszervezők képzésében is részt vesz.

Hallgatói visszajelzések:

Nagyon jó előadó volt a Laci, nem véletlen. Sokat tanultam Tőle, élveztem minden percét az előadásnak, szinte már ott voltam a lagziba. Köszönöm az élményt. Véleményem szerint az előadók közül magasan a legjobb! Szívesen dolgoznék vele

Összeszedett, tartalmas és sok példával megfűszerezett - ez által érdekes - előadást tartott

Nagyon szimpatikus személyiség, biztosan nagyon jó tanár lehet. És igaza van abban, hogy valóban egyetemen kéne tanítania, mert rengeteg egyetemi tanár elbújhat az Ő előadó készsége mögött. Sok hasznos tanáccsal és tapasztalattal látott el bennünket. Jó szakembernek tartom!

Szívesen lennék diáklány Kazincbarcikán :)

Eddig biztos voltam benne hogy nem szeretnék vőfélyt a saját esküvőmre, Laci előadása után úgy gondolom hogy határozottan szeretnék :) Alapjaiban változtatta meg a vőfélyekről alkotott elképzeléseimet, azt hiszem nem is kell nagyobb elismerés az embernek mintha úgy képviseli a szakmáját, hogy az képes teljesen átformálni más emberek véleményét, főként ha épp életük egyik legfontosabb napjáról van szó.

Ajándékutalvány